22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bioloogiline ravi - oluline osa reumaatiliste haiguste raviskeemis

2007. aastal pöörati Eesti reumatoloogias uus lehekülg – nagu kõigis teistes Euroopa Liidu maades, sai ka Eesti reumaatilistele haigetele võimalikuks bioloogiline ravi tuumornekroosi faktor (TNF) alfa-inhibiitoritega.

2007. aastal pöörati Eesti reumatoloogias uus lehekülg - nagukõigis teistes Euroopa Liidu maades- sai ka Eesti reumaatilistelehaigetele võimalikuks bioloogiline ravi tuumornekroosi faktor (TNF)alfa-inhibiitoritega. Hetkel saab Eestis seda ravi 60täiskasvanut- neist 40 Ida-Tallinna keskhaiglas.

2000. aastast on Euroopa Liidu riikides TNF-alfa-inhibiitoritegaravi olnud üheks osaks reumatoidartriidi- psoriaatilise artriidi-anküloseeriva spondüliidi ja juveniilse artriidi ravis.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099