Autor: Kadi Heinsalu • 11. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lege Artis lõpetas ilmumise

Arstide erialaajakiri Lege Artis andis teada, et lõpetas ilmumise. Põhjuseid tegevuse lõpetamise kohta lühikeses teates ei olnud, kuid ajakirja üks omanikke Evelyn Aaviksoo sõnas, et omanikel ei ole veel nii palju selgust, et edasisest rääkida.

Lege Artis ilmus aastast 2001. Teates lõpetamise kohta öeldakse: "Peame kahetsusega teatama, et Lege Artis on lõpetanud tegevuse, mistõttu ajakirja enam ei ilmu. Täname kõiki lugejaid ja kaastöölisi, et olite meiega kõik need aastad."

Maksu- ja tolliameti andmetel on OÜl Lege Artis 6507 eurot ja esitamata on käibe-, tulu- ja sotsiaalmaksu deklaratsioonid alates augustist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099