Autor: Violetta Riidas • 14. november 2011
Ainult tellijatele

Uus laserikiir päästab sünnimärkidest

Kaheksa-aastane Inga Helene ja ta ema Riina Püssa sõitsid neljapäeval Tartus peetud laserikonverentsile Saaremaalt. Inga Helene oli kutsutud ühele seni veel haruldasele protseduurile, mis loodetavasti aitab tal pääseda häirivatest sünnimärkidest, kirjutas Tartu Postimees.

Saaremaa tüdruk ei olnud sel konverentsil aga sugugi ainus patsient. Kohal oli ligi paarkümmend inimest, nii last kui täiskasvanut, kel on probleem oma kehal, peamiselt näol, kaelal või käel paikneva sünnimärgi või -märkidega. Rahvasuus kutsutakse neid sageli ka tulekahju- ja maasikamärkideks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708