Autor: Triin Tabur • 28. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kreekat tabas eestilik narkosüstijate HIV-buum

Kui Eesti on juba harjumuspäraselt konkurentsitu euroliidu punane latern narkomaanide iga-aastase HIVi nakatumise osas, siis tänavu tabas meile juba tuttav puhang võlakriisis siplevat Kreekat, kirjutas postimees.ee.

Hellenid üritavad probleemiga võidelda muuhulgas Eestilt õppides, samas ei julgeta ennustada, kas Kreeka möödub nüüd selles kurvas pingereas Eestist.

Kreeka, kus on ajalooliselt olnud vähe HIVi nakatumisi, raporteeris tänavu viiruspuhangust narkootikumide süstijate seas (novembri alguse seisuga oli nakatunuid 170). Võrdlusena, Eestit tabas taoline puhang kümmekonna aasta eest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099