Autor: Triin Tabur • 29. november 2011
Ainult tellijatele

Hollandi teadlane lõi super-linnugripi

Hollandi teadlane on loonud viiruse, millel on potentsiaal tappa pool maakera elanikkonnast. Nüüd vaidlevad teadlased ja bioterrorismi eksperdid, kas on hea mõte avaldada viiruse loomise retsept. Paljud ütlevad, et sellist uurimust ei oleks üldse tohtinudki läbi viia, kirjutas Delfi.

Viirus on linnugripi H5N1 geneetiliselt muundatud tüvi, mis on äärmiselt nakkav. Selle lõi Hollandis Rotterdamis asuva Erasmuse meditsiinikeskuse teadlane Ron Fouchier. Tema tööd esitleti gripile pühendatud konverentsil septembris Maltal, vahendas veebileht Doctor Tipster.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708