Autor: Triin Tabur • 1. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Galerii: Elite kliiniku kunstikogu sai kauni skulptuuri näol täiendust

Elite Kliiniku omanikule ja arstile Andrei Sõritsale kuuluvas kolmes kliinikus on kokku umbes 100 maali. Läinud reedel sai kunstikogu lisa, kui 10. juubeli puhul avati Elite kliiniku aias skulptuur "Ema ja laps".

"Tahtsime teha midagi fundamentaalset," sõnas doktor Sõritsa ja lisas, et inspiratsiooni saadi õnnestunud Tartu sümbolist "Suudlevad tudengid".

"Mõtlesime, et ka meil võiks olla taoline sümbol, sest Elite Kliinikuga juba praegu on seotud üle 10 000 lapse elu seoses kunstliku viljastamise, erinevate lastetuse ravi viisidega, operatsioonidega, sünnitusega ja ka lastehaiguste uuringute ja raviga," ütles kliiniku juht.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099