Vaimulik annetab preemiaraha diakooniahaiglale

Aadu Luukase missioonipreemia pälvinud
vaimulik Toomas Paul otsustas koos abikaasaga anda preemiasumma 32 000
eurot Tallinna Diakooniahaigla hospiitsiosakonnale, kirjutas postimees.ee.

"Abikaasaga otsustasime, et ei ürita leivale paksemalt võid määrima hakata, vaid võtame saadut kui võimalust jätkata oma elumissiooni. Kui jaanuaris raha kätte saan, kannan selle üle SA EELK Tallinna Diakooniahaigla hospiitsiosakonnale," rääkis teoloog Toomas Paul.

Pauli sõnul on diakooniahaigla hospiits koht, mis teeb abitute elu lõpu tegelikkuses veidigi väärikamaks. «Tean, et mu summast ei ole neile kauaks abi. Aga teen, mida mina saan. Kuni veel natukene mõistust on,» sõnas vaimulik.

Aadu Luukase missioonipreemia pälvisid tänavu Tartu Ülikooli emeriitprofessor Marju Lauristin ja teoloog Toomas Paul. Missioonipreemia auhinna suurus on juba viiendat aastat miljon krooni ehk 64 000 eurot, mis läks laureaatide vahel jagamisele.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.