Autor: Violetta Riidas • 9. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pharma Group ja Patrika said loa koonduda

Konkurentsiamet andis eelmise aasta lõpus osaühingutele Pharma Group ja Patrika loa koonduda. Selle tulemusel omandab Pharma Group OÜ valitseva mõju OÜ Patrika üle.

Konkurentsiamet sai koondumisteate 30. augustil 2011. aastal.

OÜ Pharma Group loodi sisuliselt eelmise aasta alguses ja seda asus augustis juhtima Tamro endine turundusjuht Ester Eomois.OÜ Patrika omab suuruselt Eesti kolmandat apteegiketti Farmacia.Patrikal oli enne koondumisteate sisse andmist 38 apteeki ja Pharma Groupil 9.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099