Autor: Siret Trull • 8. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viktor Sarapuu saab Saare maavalitsuse teeneteplaadi

Eesti Vabariigi 94. sünnipäevale pühendatud vastuvõtul antakse Saare maavalitsuse teeneteplaat kaheksale saarlasele.

Teiste seas tunnustatakse ka Kuressaare Haigla SA juhatuse esimeest Viktor Sarapuud haigla arendamise eest. Tema kindlakäelise juhtimise all on uuendatud haigla struktuuri, leitud mitmeid investeerimisvõimalusi, parandatud oluliselt haigete diagnoosi- ja ravivõimalusi, uuendatud meditsiinitehnikat ning leitud juurde uusi spetsialiste, parandades nii saarlaste kohapealset arstiabi, kirjutas Saarte Hääl.

Maavanemalt saab tänavu teeneteplaadi ka Lümanda piirkonna perearsti õde Maire-Johanna Paju kauaaegse töö eest Lümanda kandi inimeste tervise heaks. Paju alustas Lümanda piirkonnas velskrina tööd 1966. aastal. Kui arstid ikka vaheldusid, siis oli Paju nende muutuste juures järjepidevuse hoidjaks, nii-öelda kohalik mälu. Lümanda rahvas usaldab oma pereõde ja hindab tema head kuulamisoskust. Kevadel tähistab Maire oma 70. juubelisünnipäeva.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099