Autor: Triin Tabur • 9. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arsti vastuvõtte tühistati neljapäeval rohkem kui tavaliselt

Tallinna suurte haiglate registratuurides oli 8. märtsil vähem inimesi kui tavaliselt, sest osa inimesi oli kartuses, et ei saa ühistranspordi streigi tõttu kohale, oma visiidi aja tühistanud, kirjutas tarbija24.

Ida-Tallinna keskhaiglast öeldi, et telefonitsi oli neljapäeval 37 vastuvõtuaja äraütlemist ja 3 patsienti teatas sellest elektroonselt. «Arvestades, et meil on iga päev mitusada visiiti, on seda suhteliselt vähe,» lausus avalike suhete juht Svea Talving.

Ta lisas, et kokkuvõtvalt on sel nädalal visiite tõesti vähemaks jäänud, kuna paljud patsiendid on ka ette helistanud ja oma arstilkäigud ringi tõstnud, mille eest on haigla neile tänulik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099