Autor: Siret Trull • 22. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õdede liit kutsub terve naha infopäevale

Homme, 23. märtsil kell 13-16 korraldab Eesti Õdede Liit Rakveres Lääne-Virumaa Keskraamatukogu saalis (Lai 7) terviseinfopäeva „Terve ja hoolitsetud nahk igas eas”. Osalemine on tasuta, soovijatel mõõdetakse viit tervisenäitajat ning antakse personaalset tervisenõu.

"Eesti Õdede Liit soovib maakonnakeskustes teabepäevade korraldamisega suurendada inimeste teadlikkust sagedasematest kroonilistest terviseprobleemidest, jagada haigusi ennetavat infot ning anda soovitusi haigustega toimetulekuks ja vaevuste leevendamiseks. Eelmistel infopäevadel Valgas ja Viljandis saime hulgaliselt positiivset tagasisidet, mis näitab, et tervisenõustamise vajadus on väga suur,” ütles Eesti Õdede Liidu juhatuse liige ning infopäevade peakorraldaja Tiiu Kõrran.

Tasuta infopäeval räägib nahahaigustega patsiente nõustav õde Tiiu Kõrran nahast kui organismi kaitseorganist ja sellest, mida tasub teada ja meeles pidada naha eest hoolitsemisel ning missugused muutused nahas võivad tekkida ealiste iseärasuste tõttu. Rakvere haigla õde Jekaterina Šteinmiller tutvustab hooldusravi võimalusi terviseabi ja hoolitsuse pakkumisel abivajajatele. AIDSi ennetustööst räägib õde Moonika Pilli. Lääne-Virumaal pakutavaid õendusabi võimalusi tutvustavad iseseisvaid õendusabiteenuseid osutavad pereõed, koduõed ja kooliõde.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099