30. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pelgulinna sünnitusmaja juures korraldatakse talgud

Laupäeval toimuvad Pelgulinna sünnitusmaja juures kevadised koristustalgud.

Talgute raames riisutakse ja koristatakse Pelgulinna Sünnitusmaja esist muruplatsi. „Juhul kui tuleb piisavalt rahvast ja jõutakse rohkem ära teha, siis koristatakse rohkem ja puhastatakse Naistenõuandla esine plats ja maja taga asuv muruplats,“ sõnab Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi juhataja Eeva Kauba ja lisab, et inimesi oodatakse talgutele hommikul kell 10.

„Lisaks puhtale majaümbrusele pakub selline aktsioon väikest füüsilist treeningut ja koosolemise rõõmu. Näiteks eelmisel aastal oli meil planeeritud lõpp kuskil lõuna paiku, kuid rahvas oli nii hoos, et lõpetasime alles kell pool viis õhtul,“ räägib Kauba ja lisab, et sel aastal on planeeritud lõpp kell 16.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099