Autor: Triin Tabur • 28. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Farmaatsiatehase juht Raivo Unt vabaneb vanglast

Tallinna ringkonnakohus tühistas eile, 27. juunil Tallinna Farmaatsiatehase juhi Raivo Undi vahi all pidamise, kuna talle pistise andmise eest mõistetud kolme kuu pikkune vangistus lõppeb 29. juunil, teatas ERR.

Ringkonnakohus rahuldas vandeadvokaat Ilmar Strausi taotluse ning Raivo Unt (50) vabaneb vanglast 29. juunil seoses talle mõistetud karistuse ärakandmisega, ütles ringkonnakohtu pressiesindaja Kairi Küngas.

Eelmisel nädalal jättis riigikohus jõusse ringkonnakohtu määruse, millega jäeti nn Ivo Parbuse kriminaalasjas süüdimõistetud meeste vahistamine muutmata.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099