Autor: Violetta Riidas • 14. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lemmikloomadega koos üles kasvanud lapsed on tervemad

Soome ülikooli uuringu kohaselt on aina enam tõendeid sellest, et elamine majapidamises, kus on ka kassid-koerad, on laste tervisele kasulikum eelkõige hingamisteid puudutavate haiguste kohapealt, vahendas Õhtuleht.

Ajakirjas American Academy of Pediatrics avaldatud artiklit kommenteerib ajalehes Chicago Tribune doktor Todd Mahr, kelle sõnul ei tasu lemmikuid kohe kodust välja visata, kui majja sünnib laps, või loobuda looma võtmisest väikelapse tõttu. Mahr kinnitab, et üha enam uuringuid tõestab, et lemmikud on lastele pigem kasulikud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099