Autor: Triin Tabur • 30. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ekspress: arst ei tundnud infarkti ära, patsient suri

Endine Eesti tippujuja Elina Partõka ootab kolmandat aastat prokuratuurist vastust, kas perearsti hooletus võis põhjustada tema isa äkksurma. Kahtlusevari häirib ka arsti, kirjutas Eesti Ekspress.

2009. aasta oktoobri viimasel päeval lookles pikk leinarongkäik Kuremäe kloostrist Raudi kalmistu poole. Kolm päeva varem oli ootamatult surnud teenekas ujumistreener, kahel korral NSV Liidu koondise ujujana olümpial osalenud Valentin Partõka. Treenerina viis Valentin oma tütre Elina Partõka olümpiamängudele isegi kolmel korral - 2000., 2004. ja 2008. aastal.

Perekonna leina paisutas mõõtmatuks teadmine, et 57aastase, viimase hetkeni basseini ääres väikeseid lapsi treeninud Valentini surm võinuks vabalt olemata olla. Kui vaid perearst oleks infarkti ära tundnud...

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099