Autor: Violetta Riidas • 11. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haiglad jälgivad üksteise lepinguid

Haigekassa juht Tanel Ross leiab, et kui keegi on ühel või teisel põhjusel elus paremini hakkama saanud, peab ta solidaarse ravikindlustuse eest rohkem maksma, kirjutas Tarbija24.

Olete peaaegu kaks ja pool kuud haigekassat juhatanud, sellest esimesel kuul oli meditsiinitöötajate suur streik. Nüüd on teie esimene haigekassa eelarve sisuliselt koos ning hakkate haiglate ja perearstidega uueks aastaks lepinguid sõlmima. Kui palju on haigekassal mänguruumi ja otsustusõigust?

Meie otsustusõigus on väga selge. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099