Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Lapsed söövad tervislikke vahepalu juhul, kui need on kättesaadavad
Uuringud näitavad, et lapsed, kelle toitumist kodus rangelt reguleeritakse, on väljaspool kodu siiski altid ebatervislikult sööma, kirjutas Vancouver Sun.
Tundub, et üks lahendusi sellele probleemile on tagada, et lasteasutused pakuvad ohtralt võimalusi tervislikuks toitumiseks. Siiski on paljud vanemad mures, et ka tervislike valikute olemasolul tarbivad lapsed rämpstoitu.
Eesti koolilapsed tarvitavad rasvaseid
toite veidi vähem kui Nõukogude ajal, ometi pingutavad nad praegugi rasvade
tarvitamisega üle ning toidulaua mitmekesisus jätab soovida, selgub äsja Tartu
Ülikoolis kaitstud doktoritööst.
Kui varem oli igal tervishoiutöötajal isiklik kittel, siis tänapäeva haiglates ja kliinikutes kasutatakse üha enam renditavaid tööriideid, mis on jagatud, kuid hügieenilised ja alati jälgitavalt hooldatud. Tööriiete korrektne hooldus on meditsiiniasutustes hädavajalik – see aitab vältida bakterite, viiruste ja muude haigusetekitajate levikut ning tagada ohutuse nii personalile kui patsientidele. Kaasaegne tehnoloogia võimaldab kogu protsessi digitaliseerida ja vähendada riske miinimumini.