14. veebruar 2013
Ainult tellijatele

Tervislik toitumine ei pruugi olla keskkonnasõbralik

Täisväärtuslik dieet, mis sisaldab palju puu- ja juurvilju, võib olla tervislikum inimestele, aga mitte ilmtingimata keskkonale. Sellistele järeldustele jõuti Prantsusmaal läbi viidud uuringus, vahendas EurActive.com.

Analüüsides umbes 2000 täiskasvanud prantslase toitumist ja sellega seonduvat kasvuhoonegaaside teket, jõudsid uurijad  American Journal of Clinical Nutrition avaldatud artiklis järeldusele, et tervislik dieet ei ole keskkonnamõjudelt tervislikeim. „Süües tervislikult pead sa sööma palju madala energiasisaldusega toitu, nagu puu- ja juurvili“, ütles uuringu juhtivautor Nicole Darmon (National Research Institute of Agronomy Marseille).

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708