Ainult tellijatele
Autor: Triin Tabur • 6. september 2013
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enam kui kolmandikul võib D-vitamiini tase olla madal

Ajakirjas British Journal of Nutrition avaldatud süstemaatiline ülevaateartikkel on üks esimesi, kus keskendutakse D-vitamiini tasemete uurimisele ja võrdlemisele terves maailmas, vahendas ERRi teadusportaal.

Heidelbergi Ülikooli teadlase Kristina Hoffmanni sõnul peitud antud uuringu tugevus kindlate kriteeriumide kasutamises, et filtreerida välja ja võrrelda andmeid, kasutades 25(OH)D väärtusi. Enam kui kolmandik läbivaadatud uuringutest raporteeris vereseerumis oleva 25(OH)D tasemeid allapoole 50 nM.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708