Autor: Violetta Riidas • 16. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Lastehaigla sai uue ja kaasaegse reanimobiili

Tallinna Lastehaigla Toetusfondi ning heade inimeste abiga on Tallinna Lastehaigla kasutuses alates tänasest tuliuus reanimobiil koos vajaliku meditsiinitehnikaga.

Reanimobiili lõplikuks hinnaks kujunes 155 372 eurot, millest suure osa, 47 859 eurot,  annetasid Kanal 2 populaarse telesaate „Tähed jääl“ vaatajad. AS Selveri  heategevuskampaaniaga „Koos on kergem“  koguti 29 428 eurot. 20 aastat on reanimobiili sõite toetanud kütusega AS Neste Eesti.

„Heategevus näitab ühiskonna küpsust ja üksteisest hoolivust,” märkis Tallinna Lastehaigla Toetusfondi patroon Evelin Ilves. „Kui eelmisel aastal asusime uue reanimobiili jaoks raha koguma, tundus ülesanne taaskord suur ja väljakutset esitav. Kuid tänu paljudele annetajatele üle Eesti saame täna rõõmu tunda sellest, et Tallinna Lastehaiglal on taaskord lihtsam ja parem oma väikeseid abivajajaid aidata. Kuna ka varasemad reanimobiilid on ostetud heade annetajate abiga, on oluline tõdemus ka see, et heategevusvajadus ei lõpe kunagi ära – piltlikult öeldes peame  täna hakkama mõtlema juba järgmise reanimobiili peale. Erilist rõõmu valmistab asjaolu, et lisaks sellele, mida me kõik koos riigina teeme, tahavad väga paljud Eesti inimesed ja ettevõtted ühiskonda täiendavalt panustada, muuta seda paremaks. Uus reanimobiil on selle hea tahte väljendus.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099