Autor: Kadi Heinsalu • 2. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Regionaalhaigla nõukogu liikmeks sai Oliver Väärtnõu

Regionaalhaigla teatab oma detsembri kuukirjas, et haigla nõukogu uueks liikmeks sai 33aastane riigikantselei stratreegiadirektor Oliver Väärtnõu.

Lühikeses usutluses ütleb Väärtnõu, et soovib abiks olla oma oskustega e-teenuste arendamisel ja tuua diskussioonidesse haigla tuleviku üle valitsuse streteegilist vaadet. Varem on ta PERHiga koostööd teinud, kui juhtis ELIKO Tehnoloogia Arenduskeskust, mille üks suuremaid partnereid on haigla siiani.

Väärtnõu on pärit Saaremaalt Kuressaarest, lõpetanud Tartu Ülikooli avaliku halduse erialal ja õppinud majandusteaduskonnas ettevõtlust. Magistrikraadi omandas ta Sussexi ülikoolis. Töötanud on ta seni nii erafirmades Eestis kui ka Taanis ja Rootsis, ja aastatel 2003-2008 riigikantseleis erinevatel ametikohtadel, mille strateegiadirektoriks ta 2012. aastal sai.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708