Autor: Kadi Heinsalu • 8. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apotheka apteek pakub personaalset pakendamist

Esimesena Eestis asus Apotheka netiapteek Mustamäel pakkuma ravimite personaalset pakendamist koguste kaupa, et oleks mitut ravimit korraga võttes lihtsam rohtu võtta, kirjutab nende talveajakiri "Naerata!".

Teenust hakati pakkuma juba möödunud suvest. Infot pakendamise teenuse kohta jagab ka samas kohas tegutsev netiapteek.

Ühe nädala ravimite pakendamine maksab 20 senti, mis lisandub ravimi hinnale. Kuna aga lepinguid ja tööd on veel selle teenusega vähe, siis on Apotheka Mustamäe apteegi proviisor Heret Liinve sõnul see kõik veel tasuta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708