Autor: Triin Tabur • 10. jaanuar 2014
Ainult tellijatele

Arst: steroidid on jõudnud laste sporti

Tallinna naistearst, kellega,Õhtuleht suhtles ja kelle nimi on lehe toimetusele teada, ütles, et tema juurde sattus 17aastane kehakultuuriga tegelev tütarlaps, kes on tõenäoliselt juba tükk aega spordis keelatud aineid kasutanud.

"Tema tuli minu juurde kaebusega, et tal ei ole pool aastat tsüklit olnud. Siis ma hakkasin uurima, kas sporti teeb, kas on ülekoormus. Küsisin, kas mingeid ravimeid olete tarvitanud ja ta ütles mulle nii, et enne võistlusi treener annab nendele testosterooni. Täpselt nii ütleski – testosterooni. Nii noor tüdruk, 17aastane, ta ei pruugi teada, mida see aine teeb, aga treener pidi ju teadma," rääkis naistearst lehele. "See tüdruk ei pruugi pärast lapsigi saada."

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708