Autor: Violetta Riidas • 13. jaanuar 2014
Ainult tellijatele

Ministeerium: meie ei ole kohustanud emasid lapsi haiglas hooldama

Sotsiaalministeerium pole kohustanud emasid viibima haiglas koos lapsega 24 tundi, vastas ministeeriumi ametnik vähihaigete laste vanematele, kes viibivad oma haige lapse juures ööpäevaringselt haiglas, saamata töölt palka ega riigilt rahalist tuge, kirjutas Delfi.

Eesti Päevaleht esitas sotsiaalministeeriumile lapsevanemate küsimused: millest nad elama peaksid ja miks riik ei maksa tasu lapsevanematele, kes teevad ära hooldaja täiskoormusega töö, ja ei kompenseeri neile nende töövõimetust selle aja jooksul? Näiteks Soome sõlmib haiget last hooldava lapsevanemaga lepingu ja tasub talle selle töö eest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708