Autor: Violetta Riidas • 18. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu linn tunnustas Urmas Sulet vapimärgiga

Pärnu linnavolikogu tunnustas linna vapimärgiga Pärnu haigla juhti Urmas Sulet aastatepikkuse töö eest linna hüvanguks, kirjutas Pärnu Postimees.  

Peaaegu 20 aastat Pärnu haiglat juhtinud Urmas Sule elutööks on olnud haigla nüüdisajastamine. Saanud 1994. aasta 19. novembrist haigla peaarstiks, tuli tal väsimatult selgitada, et varem Sillutise 6, Ravi 2 ja mujal asunud haiglahooned on vananenud ning mõistlik oleks 1988. aastal Ristiku tänaval alustatud uue haigla ehitus lõpetada.

Tänu Sulele, Pärnust riigikogusse valitud Külvar Mandile, maavanem Toomas Kivimägile ja paljudele teistele haigla ehitus jätkus. Ravi tänava vanast haiglast sai õendus- ja hoolduskeskus, linnavalitsus kolis endisesse polikliinikusse. Eelmisel aastal valmis haigla uus korpus, mis võimaldas psühhiaatria ja taastusravi Pärnus uuele tasemele viia.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708