Autor: Violetta Riidas • 21. jaanuar 2014
Ainult tellijatele

Hambaarst ja kirurg on ülemakstud ametid?

Inimestel on eri ametites makstavate palkade kohta välja kujunenud arvamus, milline võiks olla õiglane töötasu. Näiteks finantstöötajate ja tegevjuhtide palku peavad paljud inimesed ebaõiglaselt suureks, vahendas Juhtimine.ee.

Business Insider ja SurveyMonkey reastasid ametid, mida peetakse kõige enam ülemaksuks ning alamakstuks. Kolmveerand küsitluses osalenutest leidis, et finantsjuhid saavad ebaõiglaselt palju palka võrreldes sellega, mida nad ühiskonnale vastu annavad. Alamakstuks peeti põllumeeste, õpetajate, tööliste ja teenindajate tööd.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708