Autor: Violetta Riidas • 21. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hambaarst ja kirurg on ülemakstud ametid?

Inimestel on eri ametites makstavate palkade kohta välja kujunenud arvamus, milline võiks olla õiglane töötasu. Näiteks finantstöötajate ja tegevjuhtide palku peavad paljud inimesed ebaõiglaselt suureks, vahendas Juhtimine.ee.

Business Insider ja SurveyMonkey reastasid ametid, mida peetakse kõige enam ülemaksuks ning alamakstuks. Kolmveerand küsitluses osalenutest leidis, et finantsjuhid saavad ebaõiglaselt palju palka võrreldes sellega, mida nad ühiskonnale vastu annavad. Alamakstuks peeti põllumeeste, õpetajate, tööliste ja teenindajate tööd.

 Küsitletute arvates kõige ülemakstumad ametid:

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708