Autor: Violetta Riidas • 24. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mida peaksid õppima meie lapsed? 20 kõige perspektiivikamat tööd tulevikuks 

Tahaksid töötada alal, kus tööd jätkub kauemaks ning ka palk on tõusmas? Business Insider reastas parimad ametid arvestades palku, mis neil aladel pakutakse ning võimalikke loodavate töökohtade arvu lähima kümnendi jooksul, vahendas e24.ee.

Võiks ehk eeldada, et esimese kahekümne eriala hulgas on enamasti tehnoloogiaga seotud ametid, kuid see pole sugugi nõnda. Nii leiame siit ka näiteks rekkajuhi, puusepa ja õpetaja ameti. Ning kõige perspektiivikamaks alaks peetakse hoopis meditsiiniõe eriala, kus USAs nähakse aastaks 2022 tekkivat üle poole miljoni uue töökoha. 

Prognoos põhineb küll USA-l, kuid näitab trende kogu maailmas. Perspektiivsed ametid on:

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099