Ainult tellijatele
Autor: Violetta Riidas • 24. jaanuar 2014
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ameerikas rasvumist põhjustav suhkur jõuab Euroopasse

Ameerika „halb suhkur“ on teel Euroopa Liitu järgnevate aastate jooksul, hoiatavad teadlased. Draama põhjustab nende väitel ameerika rasvumisepideemia teadlaste sõnul tööstuslik suhkur isoglükoos, mis  suurendavat oluliselt diabeediriski, kirjutas Õhtuleht.

Teadlane David Ludwig leiab, et see on USAs suurenenud rasvumise põhjuseks ning riigid, mis lubavad seda kasutada, suurendavad 2-tüübi diabeeti haigestumise riski. Varem on Euroopa Liit selle kasutamist tugevalt piiranud, kuid paari aasta pärast võib kõik muutuda. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708