Autor: Siret Trull • 30. jaanuar 2014
Ainult tellijatele

Kinnitati Eesti lähiaastate uimastiennetuse suunad

 Siseminister Ken-Marti Vaher esitles täna valitsuskabinetile värskelt valminud Eesti uimastitarvitamise vähendamise poliitika valget raamatut, mille valitsuskabinet ka kinnitas. Tegemist on dokumendiga, mis annab suuniseid lähiaastate tegevuseks, et vähendada Eestis narkootikumide tarvitamist ja sellest tingitud kahjusid.

„Eesti vajab süsteemset lähenemist nii ennetuses, rehabilitatsioonis kui järelevalves. Eesti koolinoored alustavad keelatud ainete proovimist üha nooremas eas, tarvitama asudes süveneb sõltuvus, tekivad probleemid koolis ja kodus. Politsei ja raviasutused on narkomaania tagajärgedega hästi kursis – vargused, vägivald, psüühilised häired ja tõrjutus on vaid nähtavam osa narkomaania mõjust inimesele ja ühiskonnale,“ selgitas siseminister narkomaania süsteemse vähendamise vajadust.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708