Autor: Siret Trull • 4. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ÜRO esindaja saatis Rõivasele kriitilise kirja

 Dr Luiz Loures, ÜRO peasekretäri Ban Ki-mooni abi ja ÜRO aidsiprogrammi juht saatis UNAIDS-i nimel sotsiaalminister Taavi Rõivasele kirja, et toetada Narvas avatud Linda HIV-kliiniku õigust ravimeid jagada.

Siiani on ministeerium keeldunud seda õigust andmast, kuigi kliinik on registreeritud tervishoiuteenuse osutajana. Louresi sõnul on see kahetsusväärne ja ta loodab, et minister lahendab olukorra positiivselt, kirjutas Eesti Päevaleht.

Linda kliinik täidab ÜRO eesmärki detsentraliseerida ravikohti nii, et kogukonnapõhine proovide võtmine ja kliinilised teenused oleksid ühes kohas, kirjutab Loures ministrile. Ministeeriumilt ei õnnestunud eile kirja kohta kommentaari saada.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099