Autor: Siret Trull • 5. veebruar 2014
Ainult tellijatele

Raul Mill: E-tervise tervis on hea

Kommenteerides täna avaldatud Riigikontrolli auditit „Riigi tegevus e-tervise rakendamisel“, kus Riigikontrolli hinnangul ei ole e-tervise eesmärke saavutatud, ütles E-tervise Sihtasutuse juht Raul Mill, et paljud välja toodud probleemsed kohad on viimase paari aastaga kaardistatud sihtasutuse nõukogus ja juhatuses ning need on töös. Olgu selleks kasvõi patsiendi- ja arstiportaal ning statistikamoodul.

Samas ei ole meil ka varemtehtu osas mõtet häbeneda ning e-tervise tervis on endiselt hea. Eesti on e-tervise alal maailmas üks liidreid. Meie liidripositsiooni ilmselt kinnitab Eesti inimeste endi isiklik kogemus patsiendiportaali, e-töövõimetuslehte või digiretsepti kasutades. „On tähelepanuväärne, et samal päeval kui Riigikontroll tuli välja kriitilise auditiga meie e-tervise olukorrast rääkis Vabariigi President Rootsis Kirunas e-tervise edusammudest Eestis,“ ütles Mill.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708