Autor: Triin Tabur • 12. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jüri Ennet valiti linna sotsiaal- ja tervishoiukomisjoni liikmeks

Tallinna linnavolikogu otsustas 6. veebruari istungil arvata  sotsiaal- ja tervishoiukomisjoni koosseisust välja Natalia Vaino jakinnitada komisjoni uueks liikmeks Jüri Ennet.

Psühhiaater Jüri Ennet sai asendusliikmena Tallinna linnavolikogusse mullu detsembris, olles Kristiine linnaosa vanemaks nimetatud Andrei Novikovi asendusliige.

Ida-Tallinna Keskhaiglas töötav Jüri Ennet sõnas detsembris, et linnavolikogus oli ta ka üle-eelmise koosseisu ajal, ja ka siis juhtis ta sotsiaal- ja tervishoiukomisjoni. Küsimusele, mida tahab ta volikogus seekord ära teha, vastas Ennet talle omase huumoriga: "Omal ajal olen olnud, kahe rööpa vahel käies suurt liikumisruumi ei ole. Õnneks tänu ELi toele on meil nüüd rööbaste laius suurem."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099