Autor: Triin Tabur • 18. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TÜ sisekliinik kolib ühest majast teise

Tartu Ülikooli Kliinikumi sisekliiniku need osakonnad, mis on viimase ajani asunud ajaloolises, sada aastat tagasi ehitatud haiglamajas aadressil Puusepa 6, alustavad sel nädalal kolimist, kirutas Tartu Postimees.

Sisekliiniku vajadusteks on kohandatud esialgu asendusruumid L. Puusepa 8 hoone eri osades, kuhu sisekliiniku osakonnad jäävad paiknema 2015. aasta lõpuni. Selleks ajaks valmib meditsiinilinnakus järgmine juurdeehitis, kus sisekliinik saab endale oma torni, hakates asuma L-korpuses.

Eile, 17. veebruaril alustati L. Puusepa 8 hoonesse endokrinoloogia-gastroenteroloogia osakonna üleviimist. Osakond hakkab seal paiknema F-korpuse esimesel korrusel, endistes intensiivraviosakonna ruumides meditsiinilinnaku vanema osa tagumises tiivas suunaga N. Lunini tänava poole.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099