Autor: Triin Tabur • 20. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andrei Sõritsa: konkurss käib nagu prügiveofirmadele

Esmaspäeval avalikustas Tartu haigekassa piirkondlike tervishoiuteenuste pakkujate lepingukonkursi tulemused. Tulemusi koha peal kuulamas käinud Elite erakliiniku üks omanikke ja arst Andrei Sõritsa oli pettunud.

"Konkurss on nagu prügiveo firmadele," kommenteeris Sõritsa.

Haigekassa Tartu piirkonnas tuli günekoloogia erialal konkursile kokku kümme pakkujat, mõned paari sama arstiga, ühe firmaga pakuti 5% allahindlust, teisega 10%. Arstide koormus, kes olid kirjas neis firmades, olid Sõritsa sõnul 2-3 arsti täiskohaga. "Võitsid need, kes tegi 10% allahindlust, s.t nad said selle eest lisaks kümme punkti, mis oli otsustav. Mõned pakkusid isegi miinus 15%," jätkas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099