21. veebruar 2014
Ainult tellijatele

Arvamus: Teeme tervisliku elustiili Eesti brändiks

Eestil on kasutada kõige väärtuslikum ressurss maakeral – rikkumata loodus. Meile toob edu tervislik ja loodusega kooskõlas elamine ning selle mõtteviisi muutmine tooteks, mida kogu maailmale müüa, teeb ettepaneku ettevõtja Janno Joona Äripäevas.

Eesti majandusel läheb pealtnäha kenasti. Vaadates aga inimlikke, mitte majanduslikke näitajaid, tundub Eesti olukord halb. Meil on kolm korda rohkem süstivaid narkomaane kui Euroopas keskmiselt, me tarbime aastas alkoholi 10,6 liitrit elaniku kohta, kuulume suurima enesetapuriskiga maade hulka ning meie elanike arv kahaneb hirmutava kiirusega. Me oleme kihistunud, ületöötanud, üksteise peale tigedad ja omadega puntras. Kuid öelda masenduses inimesele, et hakka nüüd rõõmsaks, on sama hea, kui öelda uppujale, et hakka ujuma. Kui me tahame midagi muuta, siis peame aru saama, mis on see põhjus, miks asjad hetkel just niiviisi on.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708