Autor: Violetta Riidas • 25. veebruar 2014
Ainult tellijatele

Terviseamet: Tegemist oli Raido Paasma omaalgatusliku eksperimendiga

Terviseameti menetluse käigus Pärnu haiglalt saadud selgituste põhjal külastas haiglat möödunud aasta novembris  Venemaal 2013 aastal väljaõppe lõpetanud arst eesmärgiga  uurida siinseid töövõimalusi. Tegemist oli arstiga, kelle kvalifikatsiooni Terviseamet ei ole hinnanud ega andnud talle õigust Eestis töötamiseks. 

Kolmepäevasele tutvumisvisiidile tulnud potentsiaalsele tulevasele kolleegile oli valmis Eesti tervishoiusüsteemi, Pärnu haiglat ja haigla kliinilise töö köögipoolt tutvustama haigla anestesioloogia-, intensiiv- ja operatiivravi juhataja dr Raido Paasma. Inimene lubati haiglasse dr Paasma töövarjuna, ilma iseseisva praktiseerimise õiguseta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708