Autor: Siret Trull • 11. märts 2014
Ainult tellijatele

Huuletubakasõltlane: "Igemed on kulunud pea olematuks"

"Snuus on aidanud mul koolitundides erksana püsida. Aga vaatasin hiljaaegu suus seda kohta, kuhu ma tavaliselt padja panen ja sellel kohal oli nahk peaaegu olematu. Hambaarst sai kohe aru, millest see on tekkinud ja soovitas heaga järele jätta," räägib 17aastane noormees, kes on snuusi tarvitanud juba paar aastat. 

17aastane pealinna poiss Taavi (nimi muudetud) oli nõus rääkima Õhtulehele oma kogemusest huuletubaka ehk snuusi tarvitamisel anonüümselt. Snuusi tarvitamine on nimelt sarnaselt kõigi teiste tubakatoodetega alla 18aastastele Eestis keelatud. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708