Autor: Siret Trull • 18. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiiumaal meenutatakse Arnold Parolli

Eelmisel kuul korraldasid Heli Hahndorf ja Kalle Talvi Partsi veskis õhtusöögi Šoti luuletaja Robert Burnsi sünniaastapäeva tähistamiseks. Pidu oli väga menukas ja toona käidi välja ka mõte, et Hiiumaalgi on olnud tublisid inimesi, kelle auks võiks sarnase õhtu korraldada, kirjutab Hiiu Leht.

Elena Linkov haaras mõttest ja pakkus välja, et võiks korraldada meenutuste õhtu legendaarse Hiiumaa arsti dr Arnold Parolli auks. “Loodan, et inimesed tulevad minu ideede ja soovidega kaasa,” ütles Linkov.

Ta on juba koostanud pika nimekirja neist, kellega koos tahab õhtut korraldada: Hiiumaa haigla ja Kärdla apteegi töötajad, dr Parolli kolleegid, sõbrad ja tuttavad. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099