Autor: Siret Trull • 18. märts 2014
Ainult tellijatele

Portfellide poolitamine eeldab sisulisi muudatusi

Valitsuskoalitsiooni moodustavate Reformierakonna ja sotsiaaldemokraatide otsus lüüa sotsiaalministri ja majandusministri ametikoht kaheks eeldab Eesti valitsuskorralduses suuri sisulisi muudatusi, arvab poliitikauuringute keskuse Praxis juhatuse esimees Annika Uudelepp.

Omavahel ministrikohad jaganud kaks erakonda otsustasid, et sotsiaalministri asemel tekib sotsiaalhoolekande ministri ning tervise- ja tööministri ametikoht. Majandusministri asemele tulevad väliskaubandus- ja ettevõtlusminister ning majandus- ja taristuminister. uudisteportaalile, et selline muudatus iseenesest on samm õiges suunas, kuid küsimus on selles, kas tegemist on pelgalt ministriportfellide ümbernimetamisega või on seal taga ka sisulised muudatused.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708