Autor: Triin Tabur • 31. märts 2014
Ainult tellijatele

Terviseamet kiirabibrigaadi töös viga ei leidnud

Veebruaris väideti sotsiaalvõrgustikus levinud postituses, et Tallinna kiirabibrigaad jättis vanema mehe abita. Terviseamet uuris brigaadi tegevust lähemalt ega leidnud selles loos ühtegi kiirabi poolset eksimust, kirjutas tarbija24.

Postituses kirjeldati, et 24. veebruaril kell 23:30 oli Tallinnas Raja tänava bussipeatuse ees vanem mees keset teed pikali maas. Mees olevat hoidnud ühe käega jalast kinni ning teise käega püüdis roomata kõnnitee poole. Vene keelt kõnelev vanem härra oli kurtnud, et tal oli hiljuti jalaoperatsioon ning jalga lõi selline valu, et ei saanud enam kõndida ja varises kokku.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708