Autor: Kadi Heinsalu • 3. aprill 2014
Ainult tellijatele

Heli Paluste arstide päevadelt: välispatsiente lisandub vähehaaval

Oktoobrist jõustunud piiriülese tervishoiuteenuse direktiiv toob välispatsiente juurde vähehaaval, rääkis sotsiaalministeeriumi terviseosakonna juht Heli Paluste piiriülese tervishoiu praktilistest aspektidest tänasel Eesti Arstide Päevadel.

Oktoobris jõustunud direktiiv lisas tegelikult vaid ühe aspekti sellele, mis juba kehtis. Uus direktiiv on suunatud patsiendile, tema õigustele, jätkas Paluste. Eesmärk on anda kõigile ELi inimestele patsiendina õigus vabamalt valida plaanilise ravi saamise kohta ja loota, et ta saab koduriigis selle kulu hüvitatud ELis sarnaste reeglite alusel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708