Autor: Violetta Riidas • 10. aprill 2014
Ainult tellijatele

Kadri Mägi: vaesus käib naisega kaasas kogu elutsükli 

10. aprillil tähistatakse Eestis võrdse palga päeva ja seoses sellega korraldab juba viiendat aastat Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon kampaaniat «Tilliga ja tillita». Kampaania pressikonverentsil selgitas ettevõtja ja kampaania kaaskorraldaja Kadri Mägi, et süvenev palgalõhe on eriti halb seetõttu, et mõjutab naise elu kuni pensionieani välja, kirjutas Naine24.

Kadri Mägi sõnul on Eestis palgalõhe suurimaks mõjutajaks horisontaalne segregatsioon. «Maakeeli tähendab see seda, et naised ja mehed töötavad erinevates sektorites ja naised on valdavalt nendes sektorites, kus palgatase on madalam. Need on klienditeenindus, sotsiaaltöö, haiglad, õpetajad, lasteaiakasvatajad,» tõi ta mõned näited. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708