Ainult tellijatele
Autor: Violetta Riidas • 11. aprill 2014
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas mikrolaineahi hävitab vitamiinid?

Igaüks teab, et vitamiinid on väga olulised. Samas liigub nende kohta ka mitmeid valearvamusi. Saksa väljaanne Bild otsustas kummutada mõned valearusaamad. 

1. Mikrolaineahi hävitab vitamiinidVale.  Mõned vitamiinid säilivad mikrolaineahjus isegi paremini kui keetmisel või küpsetamisel. Mikrolaineahjus ei kuumutata köögivilju nii kaua ja seetõttu säilivad seal paremini muidu kuumuse käes kergesti lagunevad vitamiinid nagu C ja B1. Oluline on köögivilju tehes kasutada võimalikult vähe vett ning sellest köögiviljapuljongist saab hiljem teha kastmeid. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708