Autor: Violetta Riidas • 14. aprill 2014
Ainult tellijatele

Soome kett ihkab meie proviisoriapteekide turgu

8. aprilli Äripäevas ilmunud loos “Apteegid ahelatest vabaks“ torkab silma Soome domineeriva apteegiketi Yliopiston Apteekki Eesti tütarfirma juhi halvustav kommentaar proviisoritele apteekide tagasiandmise idee osas. Jääb mulje, nagu tahaks Soome apteegikett siinsed proviisoriapteegid hoopis välja suretada, kirjutas Äripäevas Eesti Apteekrite Liidu juhatuse liige Kai Kimmel.

Eesti Apteekrite Liidu poolt 2013. aasta detsembris ja varemgi korduvalt välja pakutud idee juurutada Eestis proviisoriapteekide süsteem tugineb just nimelt Soomes kehtiva proviisoripõhise apteegisüsteemi eeskujule. Liidu hinnangul saab vaid nii ühelt poolt kindlustada patsiendile sõltumatu ja kvaliteetse apteegiteenuse ning teiselt poolt – koos lisameetmetega – tagada ravimite kättesaadavuse üle Eesti.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708