Autor: Kadi Heinsalu • 16. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liitunud ravispaadest on järgud kaheksal

Sel aastal on pälvinud viieaastase järgutunnistuse kaheksa Eesti ravispaad, mida kokku on spaaliidus 13 asutust. Kõrgemat järku omab ainsana Viimsi SPA.

Selle aasta jaanuarist aprillini uuendas oma järku seitse ravispaad; lisandus üks esmataotleja. „Tegu on spaaliidu algatusel loodud järgusüsteemiga, mis on mõeldud ravispaadele, spaahotellidele ja heaoluspaadele. Spaade järgusüsteem on loodud selleks, et kliendile oleks parem arusaam turul tegutsevate spaade pakutavatest teenustest ja nende kvaliteedist,“ kommenteeris Aire Toffer, Eesti Spaaliidu tegevjuht. Möödunud aastal lõppesid ravispaade järkude kehtivused, mis anti esmakordselt välja 2008. aastal..

III järgu ravispaa tunnustust omavad nüüdsest  ravispaahotell Tervis ja Viiking Spa Hotell Pärnus, Toila Spa Hotell, Värska Sanatoorium & Veekeskus ning Fra Mare Thalasso Spa ja Spaahotell Laine Haapsalus. Uue taotlejana omistati ravispaa tunnustus Grand Rose Spa Hotellile Saaremaal. Kõrgema, IV järgu tunnustusele vastab Tallinna Viimsi Spa. Viiendat, kõige kõrgemat järku keegi pole taotlenud ja saanud seni.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708