Tänase Toiduliidu aastakonverentsi avakõnes väljendas liidu juhataja Sirje Potisepp muret infokülluse pärast, mis tekitab tarbijas segadust ning süvendab väärarusaamade kontrollimatut levimist.
„Toiduainetööstused võtavad aina rohkemal määral endale vastutust tarbija tervise eest, vähendades toodetes soola-, suhkru- ja rasvasisaldust ning kunstlikke lisaaineid,“ rääkis Potisepp. „Samas on mul mure toidu, toiduainete ja toitumise kohta avalikkuses vohava infokülluse pärast, milles tarbija ei suuda enam orienteeruda ega aru saada, mis on õige ja mis vale. See seab tihti küsimärgi alla ka kõigi toiduainetööstusettevõtete usaldusväärsuse.“
Seotud lood
Meliva hambakliinikud Tallinnas, Sakus Pärnus ja Kuressaares ootavad oma kollektiivi hambaarste!