Autor: Siret Trull • 23. aprill 2014
Ainult tellijatele

E-tervise konverents: inimesed peavad saama ise osaleda oma terviseloos

Täna Tallinnas algaval Estonian ICT Week 2014 raames toimuval konverentsil “Towards effective eHealth“  analüüsivad Eesti ja Soome eksperdid mõlema riigi kogemusi ja viimaseid arengusuundi e-tervise ja telemeditsiini valdkonnas. Esitletakse ka mitmeid uusi tehnoloogilisi lahendusi.

Soome telemeditsiini ja e-tervise seltsi president Jarmo Reponen tutvustab Soome kogemust, kus tervishoiuvaldkond ja sotsiaalhoolekandesüsteem on läbimas radikaalseid muudatusi. Reponen rõhutab, et muudatused ja areng e-tervise valdkonnas on võimalik üksnes kõrgetasemeliste infotehnoloogiliste lahenduste abil. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708