Autor: Siret Trull • 23. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-tervise konverents: inimesed peavad saama ise osaleda oma terviseloos

Täna Tallinnas algaval Estonian ICT Week 2014 raames toimuval konverentsil “Towards effective eHealth“  analüüsivad Eesti ja Soome eksperdid mõlema riigi kogemusi ja viimaseid arengusuundi e-tervise ja telemeditsiini valdkonnas. Esitletakse ka mitmeid uusi tehnoloogilisi lahendusi.

Soome telemeditsiini ja e-tervise seltsi president Jarmo Reponen tutvustab Soome kogemust, kus tervishoiuvaldkond ja sotsiaalhoolekandesüsteem on läbimas radikaalseid muudatusi. Reponen rõhutab, et muudatused ja areng e-tervise valdkonnas on võimalik üksnes kõrgetasemeliste infotehnoloogiliste lahenduste abil. 

“Info peab olema seal, kus on selle kasutajad ning kus pakutakse teenust. Veelgi enam – inimesed peavad saama ise osaleda oma terviseloos,” rõhutab Reponen.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099