Autor: Siret Trull • 24. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Anders Tsahkna jäi võltsimises süüdi ka riigikohtus

Riigikohus jättis tänase otsusega rahuldamata sotsiaalministri reformierakondlasest eksnõuniku Anders Tsahkna kassatsioonkaebuse ja jättis jõusse otsuse tunnistada ta süüdi võltsimises.

Harju maakohus mõistis mullu jaanuari keskel Tsahkna õigeks mõjuvõimuga kauplemises, kuna tulenevalt riigikohtu lahendist loobus prokuratuur sellest süüdistusest. Ühtlasi mõistis kohus Tsahkna õigeks pistise võtmises, kuid ta jäi süüdi dokumentide võltsimises ja nende kasutamises. Selle eest määras kohus Tsahknale neljakuulise tingimisi vangistuse kolmeaastase katseajaga, vahendas Postimees

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708