Autor: Siret Trull • 2. mai 2014
Ainult tellijatele

EAÜ: vaja on riiklikult korraldatud apteegivõrku

Eesti Apteekide Ühenduse  arvates on apteeke puudutavas seaduseelnõus välja pakutud lahendused ebapiisavad selleks, et tagada apteegiteenuse kättesaadavus kõikjal Eestis pärast asutamispiirangu kadumist juunis. Ühingu arvates tuleks välja arendada riiklikult korraldatud apteegivõrk, kus haigekassa valib välja partnerid ja sõlmib nendega soodusravimite rahastuslepingud. Omandipiirangu seadmist ühing ei toeta ja teeb ettepaneku see eelnõust välja jätta. Ühendus esindab suuri apteegiettevõtjaid, sh Magnum ja Tamro.

„EAÜ teeb ettepaneku töötada kiiresti välja ja võtta vastu lahendus, mis ühest küljest ei piira apteegi asutamisel ettevõtlusvabadust, ent teisest küljest tagab haigekassa vahendite kulu-tõhusa kasutamise ja kogu Eestis optimaalse ja vajaduspõhise apteegiteenuse kättesaadavuse.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708