Autor: Triin Tabur • 7. mai 2014
Ainult tellijatele

Ida-Tallinna Keskhaigla tunnustas aasta õendus-  ja hooldustöötajaid

Rahvusvahelise õdede ja ämmaemandate päeva pidulikul koosviibimisel tunnustas haigla oma õendus- ja hooldustöötajaid. Lisaks kuulutati juba kümnendat korda välja Vilja Savisaar-Toomasti poolt algatatud Florence Nightingale`i stipendiumi saaja 2014, kelleks on radioloogiakeskuse õendusjuht Taivi Tolli.

Eile, 6. mail tähistasid Ida-Tallinna Keskhaigla õed ja ämmaemandad oma kutsepäeva, mille raames tunnustati kolleegide poolt valitud kliinikute aasta õendusvaldkonna töötajaid. Koosviibimisel tervitasid neid haigla juhtkond ning erialaliitude ja tervishoiu kõrgkoolide esindajad.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708